Blog

Binnenzonwering per woonstijl

Binnenzonwering per woonstijl

Horizontale jaloezieën zijn er in allerlei vormen en kleuren. Ze worden zelfs op maat gemaakt en werken goed in combinatie met andere gordijnsoorten. Zoals overgordijnen of in betweens. Op deze manier breng je laagjes aan in je woning en kun je goedkoop isoleren. Benieuwd hoe jij het best horizontale jaloezieën terug kunt laten komen in jouw interieur? We leggen het je uit per woonstijl.

Happy Young
Jouw huis is een plek waar volop wordt geleefd en gespeeld. Jouw huishouden staat in bloei en dat kun je zien aan de vrolijke (felle) kleuren verwerkt in het interieur. Naast dat het interieur een feest is voor het oog, is het ook functioneel. Hierin komt de veelzijdigheid van jaloezieën goed van pas. Die zijn perfect om zelf de lichtinval te controleren en zo de kleuren in jouw interieur op elk moment van de dag het best naar voren te laten komen. Ga voor jaloezieën in een matte kleur om jouw Happy Young interieur helemaal af te maken.

New Classic
In deze woonstijl staan authentieke details pal naast moderne meubels. Het mooie van toen en het fijne van nu komen samen in een stijlvol, tijdloos interieur. Jouw interieur is tijdloos en van alle gemakken voorzien. Houd je jaloezieën net als je interieur: strak en tijdloos. Heb je witte kozijnen? Kies dan voor zwart houten jaloezieën. Dat geeft diepte aan je interieur.

Soft Industrial
Soft en stoer gaan heel goed samen. Een woning met robuuste muren, betonnen vloer, metalen stellingkasten en planten om warmte in het huis te scheppen. Alles is geoorloofd in een Soft Industrial interieur, zo dus ook jaloezieën. Ze kunnen een extra industrieel effect aan je woon- of werkkamer geven. Zeker als je kiest voor houten jaloezieën met een zwarte ladderband. Een feest voor het oog!

Pure natural
Laat zoveel mogelijk daglicht binnenkomen om het lichte thema van jouw woonstijl nog meer te benadrukken en de lichte kleuren en materialen beter uit te laten komen. Speel met verschillende materialen en kies voor jaloezieën van gerecycled aluminium of bamboe.

Modern Minimal
Dit is een woonstijl waar het draait om rust, ruimte, licht en ontspanning. Natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen voeren de boventoon. Houd de jaloezieën licht van kleur, zoals aarde kleuren, beige of houttint. Staat jouw interieur al vol met deze kleuren.

 

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.

Deze blog wordt mede mogelijk gemaakt door: