Blog

Maak jouw huis klaar voor de lente met horren van Luxaflex®

Buiten blijft het weer langer licht, de temperatuur wordt aangenamer en de bloemen staan in de bloei. Lente is een seizoen dat allerlei moois met zich meebrengt, maar het is niet enkel rozengeur en maneschijn; pollen steken weer de kop op en muggen beroven je van je welverdiende nachtrust. Maak je huis 'lente klaar' en voorkom irritaties met horren! Je kunt de horren van Luxaflex® installeren voor het raam en daarmee houd je de irritaties van de lente lekker buiten. We leggen graag de voordelen van horren uit!

Zorgt voor goede ventilatie
Een goede ventilatie in huis is nodig. Ventilatie zorgt ervoor dat frisse lucht door je huis circuleert, waardoor je aangenaam adem kunt halen. Met een hor laat je frisse lucht binnen en houd je bacteriën buiten.

Houdt insecten buiten
Insecten steken in de lente weer de kop op. Muggen, wespen, vliegen, noem het maar op. Je wilt natuurlijk niet dat insecten de overhand nemen in je huis; dat kan flink vervelend zijn. Door horren van Luxaflex® te installeren, kun je als het warmer wordt je ramen en deuren gewoon openhouden, zonder dat er ongewenste bezoekers naar binnen vliegen!

Voorkomt pollen
Hooikoorts is een allergie waar veel mensen mee kampen. Pollen zorgen bij de meeste hooikoortspatiënten voor flink wat irritatie. Door een hor te installeren kun je een gedeelte van deze pollen tegenhouden, wat klachten kan verminderen. Tegelijkertijd kun je van de frisse buitenlucht blijven genieten.

Bespaart energie
Hoe warmer het weer; hoe aannemelijker het is om de ramen open te zetten. Door windcirculatie in je woning blijft het koel in huis. Dat scheelt energiekosten voor airconditioners of ventilators bijvoorbeeld. Je bespaart hiermee flink op de energierekening!

Wil je meer weten over de horren van Luxaflex®? Kom langs bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar.

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.