Blog

In 5 stappen naar een Modern Minimal woonstijl

Modern Minimal 

Basic, strak en clean zijn dé ingrediënten voor een modern minimal woonstijl. Zachte tinten en natuurlijke materialen creëren een minimalistische en luxe uitstraling. In de woonstijl modern minimal is het van belang om het gevoel van rust terug te brengen in huis. Hoe jij deze woonstijl kan creëren? Wij leggen het in 5 stappen voor je uit.

1. Lichte basis modern minimal
De basis van Modern minimal is strak en clean. Muren en vloeren in lichte kleuren zorgen voor een minimalistische fundering. Kies bijvoorbeeld een lichte houttint voor een PCV vloer of een zachte aardtint voor de muur.

2. Strakke modern minimal lijnen
De moderne toon wordt gezet door gebruik te maken van strakke lijnen. Van plinten tot raamdecoratie: Ga voor witte jaloezieën of een variant met lichte houttint. Zo creëer je zowel strakke lijnen als een rustige uitstraling.

3. Creëer rust woonstijl
Ruim de boel op! Zonder een opgeruimd huis kan een strakke lichte basis niet genoeg rust geven om echt te relaxen in jouw huis. Het oog zal altijd de losse spullen opmerken, dus hup in de benen en opruimen maar.

4. Kleuren modern minimal
Taupe, zand of donkerbruin, alle aardtinten zullen het perfecte kleurenpalet vormen voor de modern minimal woonstijl. Dit kleurenpalet gebruik je niet alleen voor de muren en vloeren, maar ook voor de decoratie in het huis zoals lampen en vazen.

5. Natuurlijke materialen woonstijl
Wol, hout of linnen? Het gebruik van natuurlijke materialen creëert niet alleen rust, maar weerspiegelt ook een minimalistische uitstraling. Het zorgt dat het huis clean is en een aangenaam gevoel van rust biedt. Thuis was nog nooit zo fijn!

Kan jij niet wachten om aan de slag te gaan om jouw huis om te toveren in een modern minimal woonstijl? In de winkel geven wij je graag advies!

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.