Het voorjaar vraagt om nieuwe gordijnen

De juiste gordijnen voor iedere woonstijl

Persoonlijk advies

Wij helpen je graag bij jouw droominterieur die past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Deskundig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.

Gordijnen

De juiste gordijnen voor iedere woonstijl

Het voorjaar vraagt om nieuwe gordijnen! Er is gigantisch veel keuze als het aankomt op raamdecoratie, maar welke kies je? De juiste keuze is afhankelijk van je wensen en budget, maar natuurlijk ook van de woonstijl in jouw interieur. Daarom hebben onze interieuradviseurs bij iedere woonstijl passende gordijnen gezocht. Laat je inspireren en vind de juiste gordijnen!

New Classic
Een New Classic interieur kenmerkt zich door zijn romantische sferen en klassieke details. Er zijn verschillende gordijnsoorten die hier heel goed bij passen en jouw klassieke interieur nog meer kunnen verrijken. Denk hierbij aan plissé gordijnen, verduisterende gordijnen en inbetweens.

Voornamelijk belangrijk bij deze woonstijl is dat de gordijnen een gevoel van luxe uitstralen. Dit kan door te kiezen voor velours gordijnen, maar dit gevoel kun je ook creëren met je kleurkeuze. Verzadigde kleuren doen het goed in een New Classic interieur. Merlot rood, diepblauw en donkerpaars bijvoorbeeld.

Modern minimal

Waar je bij New Classic dus echt uit kunt pakken in de kleur van je gordijnen, is het bij een Modern Minimal woonstijl juist van belang om het wat rustiger te houden. Zoals de naam van de woonstijl al doet vermoeden, draait het bij Modern Minimal om eenvoud en minimalisme. Dit bereik je met een mooi, strak dupli gordijn bijvoorbeeld of horizontale, zwarthouten jaloezieën. Daarnaast is spelen met licht ook essentieel in een minimalistisch interieur. Dit kun je heel goed doen met lichtdoorlatende rolgordijnen.

Wat betreft kleur houd je je gordijnen in deze woonstijl het liefst zo natuurlijk mogelijk. Kies voor lichte aardetinten als natural nude, leemgrijs of zachtgroen. Wil je toch een beetje uitpakken? Kies dan voor een lichte gordijnstof met een mooie, strakke print.

Heb je een vraag over raamdecoratie?

Of wil je graag meer informatie? Laat een bericht achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op! 

Form fields

Happy Young

Straalt jouw interieur Happy Young uit? Dan kun je bovenstaande regels bijna allemaal overboord gooien. Het fijne aan de Happy Young woonstijl is dat je volledig je eigen gang kunt gaan. Niets is te gek, maar een beetje houvast is natuurlijk wel fijn. In deze kleurrijke woonstijl kan het juist erg sterk zijn om je gordijnen rustig te houden. Zo geeft het strakke van horizontale aluminium jaloezieën juist een boost aan alle andere kleuren in deze woonstijl.

Liever toch een eyecatcher van de gordijnen maken? Dan kun je zeker bij deze woonstijl uitpakken met kleuren en patronen. Zachte, vrolijke tinten zijn perfect voor in een Happy Young interieur. Denk hierbij aan koraal blauw, grijs groen, klassiek blauw of diep oranje.

Soft Industrial

Bij de woonstijl Soft Industrial komen robuust, stoer, sfeervol en gezellig samen. Je kunt dus ook verschillende kanten op met gordijnen. Zo kunnen vouwgordijnen in een warme aardetint extra sfeer toevoegen, maar kunnen donkere houten jaloezieën met hun strakke look jouw interieur een stuk stoerder maken.

In deze woonstijl is het dus voornamelijk van belang om te kijken naar wat jouw interieur nog nodig heeft. Heb je al veel gebruik gemaakt van strakke lijnen, stoer meubilair en industriële materialen? Kies dan voor vouwgordijnen in een warme, natuurlijke tint. Of ga voor inbetweens om je interieur een gezellige touch te geven. Heb je juist al veel gebruik gemaakt van ronde vormen en natuurlijke materialen? Top het dan af met strakke jaloezieën of rolgordijnen in een stoere kleur, zoals smokey grey, moss groen of klei bruin.

Pure Natural

Dan tot slot de Pure Natural woonstijl. Met deze stijl is het van belang om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te halen. Dit Natural interieur bestaat voornamelijk uit zachte tinten en natuurlijke materialen, welke mooi geaccentueerd worden in het daglicht. Het is dus van belang om bij je gordijnkeuze rekening te houden met de lichtinval. Inbetweens van een mooie, linnen stof en horizontale houten jaloezieën zijn daar ideaal voor.

Het zachte en natuurlijke van het interieur trek je het liefst ook door in de gordijnen. Kies dus voor lichte kleuren en natuurlijke tinten, zoals nude roze, soft beige, linnen taupe en roestbruin.

Ben jij er al uit voor welke gordijnen je gaat? Onze interieuradviseurs helpen je op weg met je keuze! Maak online een afspraak om langs te komen in de winkel of voor digitaal advies.

Zien we je snel?

Heb je hulp nodig met beslissen welk gordijn het best bij jouw woonstijl en wensen past? Kom langs in onze winkel en laat je adviseren. Onze adviseurs helpen je graag de juiste keuze te maken.