Merk logo

CORETec bij Wentholt Wonen in Zevenaar

Geef jij de voorkeur geeft aan een luxueuze PVC-vloer? Je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle PVC vloeren van COREtec kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven...

Image slide
COREtec bij Wentholt Wonen in Zevenaar
Kies voor een PVC vloer op het hoogste niveau bij Wentholt Wonen!

PVC van CORE-Tec

Verfraai je huis met de naturelle uitstraling en karakteristieke warmte van CORETec PVC-vloeren. Kies uit een breed assortiment PVC-vloeren die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Ze zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.


De voordelen van PVC

Alle PVC vloeren van COREtec zien er fraai uit door hun unieke design. De vloeren zijn te verkrijgen in tegel en parket motieven. Daarnaast is elke PVC vloer van COREtec 100% waterdicht, geluiddempend, eenvoudig te plaatsen en ideaal voor vloerverwarming en -koeling. Ook is een COREtec PVC vloer ideaal voor appartementbouw omdat deze voldoet aan de 10db geluidsrichtlijn en deze te leggen is zonder het gebruik van een ondervloer.


Nieuwsgierig geworden?

Wentholt Wonen in Zevenaar laat je graag nog veel meer PVC vloeren van COREtec zien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak