Merk logo

mFLOR bij Wentholt Wonen in Zevenaar

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

Image slide
mFLOR bij Wentholt Wonen in Zevenaar
Kies voor een PVC vloer op het hoogste niveau bij Wentholt Wonen!

PVC van mFLOR

Verfraai je huis met de naturelle uitstraling en karakteristieke warmte van mFLOR PVC-vloeren. Kies uit een breed assortiment PVC-vloeren die geschikt zijn voor alle kamers en omstandigheden. De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

De voordelen van PVC

In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van mFLOR voor een minimum aan loopgeluiden. Daarnaast is de volledige mFLOR collectie uitstekend bestand tegen slijtage en zeer eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Hierdoor bent u verzekerd van gebruiksgemak en een optimale levensduur. Ook zijn de PVC vloeren van mFLOR waterbestendig en daardoor zeer goed te gebruiken in vochtige ruimtes als de keuken of de badkamer.

Nieuwsgierig geworden?

Wentholt Wonen in Zevenaar laat je graag nog veel meer PVC vloeren van mFLOR zien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak