mFLOR

Unieke vloeren van mFLOR

Advies over mFLOR

mFLOR vloer kopen bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar

De vloer vormt letterlijk de basis van het interieur. Het inrichten van de woning begint bijna altijd bij de keuze van de vloer. Warm of koel of vooral praktisch. Hard, zacht of hout? Dit alles kan van grote betekenis zijn voor de akoestiek of ligt het accent juist op duurzaamheid.

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar verkoopt vloeren van mFLOR. Ben jij op zoek naar een vloer met een lange levensduur? Kom dan eens langs in de winkel en neem een kijkje.

Een vloer kies je met gevoel én verstand

Bij mFlor kiezen we bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. Wij combimeren natuurechte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kun je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.

Wil je weten welke kleur en kwaliteit bij jou past? Kom langs in onze showroom in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

Persoonlijk interieuradvies

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie, jouw mFLOR specialist in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem.

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie is dé mFLOR specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment mFLOR en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Zevenaar naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Dan leggen wij jouw mFLOR vloer perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook