Merk logo

Toppoint bij Wentholt Wonen in Zevenaar

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. En met de gordijnen uit de Toppoint-collectie heeft u dan ook nog eens keus uit maar liefst 1.250 verschillende stoffen. Het designteam van Toppoint is continu bezig met de laatste trends in wonen zodat er altijd een ruime collectie gordijnen is met kleuren en dessins die passen bij het interieur van nu, en vooral bij het interieur van u. Kiest u voor de gordijnen van Toppoint? Dan kiest u voor een luxe aanvulling van uw interieur.

Image slide
Toppoint bij Wentholt Wonen in Zevenaar
Kies voor gordijnen van toppoint bij Wentholt Wonen!

Inbetween gordijnen van Toppoint

In-between gordijnen van Toppoint zijn de ideale gordijnen als u zowel een natuurlijke lichtinval in uw woning wenst maar ook uw privacy wilt behouden. Met deze semi-transparante stoffen is het mogelijk om de gordijnen de hele dag de dicht te laten terwijl u toch een mooi diffuus lichtinval in uw woning heeft. De in-between gordijnen, ook bekend als vitrages, creëren een prachtig licht in de woning waardoor elke ruimte direct meer sfeer krijgt.

Gordijnen van Toppoint

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. En met de gordijnen uit de Toppoint-collectie heeft u dan ook nog eens keus uit maar liefst 1.250 verschillende stoffen. Kiest u voor de gordijnen van Toppoint? Dan kiest u voor een luxe aanvulling van uw interieur.

Nieuwsgierig geworden?

Wentholt Wonen in Zevenaar laat je graag nog veel meer gordijnen van Toppoint zien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak