De merken van Wentholt Vloeren & Raamdecoratie

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem heeft voor jou de mooiste merken geselecteerd. Ontdek wat de merken voor jouw interieur kunnen betekenen! De merken zijn zo geselecteerd dat er voor iedere stijl en voor ieder interieur iets passends te vinden is. Laat je online inspireren of kom naar de winkel en ervaar het zelf.

Artelux_logo.png
Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Artelux helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties.
Logo-Bonaparte.jpg
Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte.
busche-logo-01.png
Büsche heeft de beste rails voor jouw gordijnen. Kom langs bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar voor meer informatie.
COREtec-FLOORS_logo_Q.png
COREtec® heeft het breedste assortiment aan authentieke, natuurlijke dessins: een vloer voor elke persoonlijkheid. Wij geloven sterk in innovatie: van micro- tot gekleurde voegen en ultrarealistische reliëfdruk.
de_ploeg__logo.png
Met De Ploeg maak je eenvoudig talloze combinaties tussen de meubel- en gordijnstoffen. Denk aan een effen bekleding voor een sofa, vrolijke kussens en een bijpassende print op de gordijnen.
Desso_logo.png
Desso tapijt in jouw woning is er in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster.
IF-Logo-4-TVP-FC-Gebruik-donkere-achtergrond-klein.png
Benieuwd naar onze Inferfloor vloeren? Kom langs bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar.
kendix-logo.png
Door inspiratie in de architectuur, cultuur, design en kunst is Kendix in staat om een specifieke collectie te vervaardigen met niet alledaagse designs en prints
logo_kobe.png
Een persoonlijk interieur zorgt dat jij je thuis voelt. Kobe helpt hierbij met de meest uiteenlopende gordijnstoffen. Het merk verwerkt, naast actuele trends, de meest uiteenlopende stijlen in de collecties.
luxaflex-windowstyling-logo-PNG-wittelijn-witteletters.png
De mooiste woonsferen creëer je met de goede lichtfiltering van Luxaflex®. Ontdek de volledige collectie van Luxaflex® bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie.
Logo_Mart_Visser.png
Mart Visser ontwikkelt unieke en hoogwaardige gordijnstoffen. Bekijk de ruime collectie in de winkel in Zevenaar.
Moduleo_Logo_update_2022_Wit.png
Op zoek naar een PVC vloer, maar dan een van goede kwaliteit? Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar verkoopt vloeren van Moduleo die de eigen producten uitvoerig test en verschillende certificaten heeft behaald.
parade_logo.jpg
Met Parade tapijt kun je in elk interieur uit de voeten. Van vrolijke kleuren in een kinderkamer tot natuurtinten in een woonkamer
325e26a9abffc35d5a9372e63b0b1b6ae498c762.jpg
Wentholt Vloeren & Raamdecoratie voor wonen en slapen is leverancier van sterke merken in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem.
Vadain-logo.png
Vadain heeft een veelzijdige collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Je bent verzekert van hoge kwaliteit raambekleding, die niet alleen op maat gemaakt wordt, maar ook nog eens compleet naar wens is.
Logo-Vivafloors-Colour.jpg
Vivafloors ontwikkelt unieke en hoogwaardige PVC vloeren. Bekijk de ruime collectie in winkel in Zevenaar.
Ook deze merken zijn verkrijgbaar bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar
logo_keje.gif
KeJe ontwikkelt raamdecoratie van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk de ruime collectie in winkel in Zevenaar.

lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Van maandag 7 augustus tot en met maandag 14 augustus zijn wij gesloten in verband met vakantie!