Merk logo

Quick-Step bij Wentholt Wonen in Zevenaar

Of je nu de voorkeur geeft aan luxueuze PVC-vloeren of de praktische voordelen van een laminaatvloer, je vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past. En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven...

Image slide
Quick-step bij Wentholt Wonen in Zevenaar
Kies voor PVC op het hoogste niveau bij Wentholt Wonen!
Image slide
Quick-step bij Wentholt Wonen in Zevenaar
Kies voor laminaat op het hoogste niveau bij Wentholt Wonen!

PVC van Quick-Step

Verfraai je huis met de naturelle uitstraling en karakteristieke warmte van Quick-Step PVC-vloeren. Kies uit een breed assortiment PVC-vloeren die geschikt zijn voor alle behoeften en omstandigheden. Ze zijn voorzien van een beschermende toplaag die ervoor zorgt dat jouw vloer er nog jaren mooi blijft uitzien.


De voordelen van PVC


Schoonheid gemaakt om lang mee te gaan

Alle Quick-Step PVC-vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal je vloer er altijd even perfect uitzien als toen je hem net plaatste.


Fijn om op te lopen


Stappen op een Quick-Step PVC-vloer is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle dessins springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat er geen ongewenste geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten zijn.Ideaal voor renovaties


Aan het renoveren? Quick-Step PVC-vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen (dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit-kliksysteem).

Laminaat van Quick-Step

Een laminaatvloer is een gelaagde vloer met als basis een watervaste, gelijmde HDF-plaat (High Density Fibre) als kern. Alle Quick-Step laminaatvloeren bestaan uit vier verschillende lagen:


1. Een transparante, slijtbestendige bovenlaag die bescherming biedt tegen vlekken, schokken, krassen, schoeiplekken en huishoudelijke chemische producten.


2. Een decorlaag: een foto met een zeer hoge resolutie van echt hout of echte tegels, die met geavanceerde druktechnieken wordt gereproduceerd en wordt afgewerkt met melaminehars.


3. Een uiterst duurzame, stabiele, vochtbestendige HDF-kernplaat die gelijmd is.


4. Een tegenlaag die garandeert dat de plaat perfect evenwichtig is en niet zal kromtrekken of doorzakken wanneer ze correct wordt geplaatst en onderhouden.

De voordelen van laminaat


Onderhoudsvriendelijk

Met Quick-Step laminaat kost het je nauwelijks moeite om je vloer netjes en schoon houden.


Tot 10 keer beter bestand tegen krassen

De gepatenteerde, beschermende Scratch Guard bovenlaag zorgt ervoor dat je jarenlang genot zult hebben van de mooie, natuurlijk uitziende vloer.


Uitstekende schokbestendigheid

De kern van onze laminaatvloerbekleding bestaat uit een kwalitatieve vezelplaat met hoge dichtheid (high density fibre board - HDF).


Drank gemorst? Geen paniek!

De waterbestendige, gelijmde basisplaat en de treksterkte van onze kliksystemen bieden uitstekende spatwaterbescherming tegen vocht op het oppervlak.


Massief geluid voor een aangename omgeving

De kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en maken in combinatie met een Quick-Step ondervloer een massief, aangenaam geluid.


Geen verkleuring

Quick-Step vloeren behouden jaar na jaar hun originele kleur als ze worden blootgesteld aan normale niveaus van (zon)licht.


Permanent antistatisch

Elke Quick-Step vloer is behandeld met een antistatisch oppervlak.

Nieuwsgierig geworden?

Wentholt Wonen in Zevenaar laat je graag nog veel meer Quick-Step producten zien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak