Wentholt Wonen adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Wie zijn wij?

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? Wentholt Wonen in Zevenaar adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om vloeren en raamdecoratie, zowel privé als zakelijk. Aan het Hengelder 28 in Zevenaar vindt u onze showroom. Het Wentholt team staat voor u klaar!


(v.l.n.r.)

Corien, Hélène, Patrick, Katja, Bas


Maak een afspraak

De historie van Wentholt Wonen

Jan Wentholt legde in 1959 de basis voor hetgeen wat Wentholt Wonen vandaag de dag is. Hij startte zijn interieurzaak aan de markt in Zevenaar. Naast vloeren en raamdecoratie bestond het assortiment ook uit meubels, bedden en matrassen.

In 1992 nam Bas, samen met zijn vrouw Hélène, de zaak over. Wij specialiseerden ons in vloeren en raamdecoratie. Nadat wij met de zaak 16 jaar aan de markt in Zevenaar gevestigd zaten, moesten wij noodgedwongen uitwijken voor de bouw van een parkeergarage.

Sinds 2008 zijn wij gevestigd in ons pand op Hengelder 28 te Zevenaar. In 2018 hebben wij onze showroom compleet gerestyled en is deze voorzien van de nieuwste en mooiste collecties. Ons team van 5 vaste medewerkers verzorgen graag voor u een sfeervol interieur. Zo kunnen wij een advies opmaat geven in onze showroom of bij u thuis. Kwaliteit en ambachtelijk vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Gordijnen worden schitterend geconfectioneerd, raamdecoratie op maat gemaakt en geplaatst, harde- en zachte vloerbedekking vakkundig gelegd en ook voor horren en buitenzonwering bent u bij ons aan het juiste adres.


Wij hopen u te verwelkomen in onze showroom in Zevenaar!


Bas, Hélène en Het Wentholt teamDe grote merken van Wentholt Wonen

Bij Wentholt Wonen verkopen we onder meer de volgende merken:

A House of Happiness
Holland Haag
Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Forbo
Moduleo
Quick-step
Core-Tec
Vivafloors
mFLOR
INTERFLOOR
Toppoint