Merk logo

Interfloor bij Wentholt Wonen in Zevenaar

Wat wij belangrijk vinden bij het samenstellen van onze collecties? Een stijlvolle en eigentijdse vloer die bij u past. We kijken en luisteren eerst naar de consument en professionele gebruiker. Daarom vindt u in onze collecties honderden soorten tapijt en vinyl voor minstens zoveel toepassingen. Zacht tapijt voor moeders. Voordelig tapijt voor starters. Duurzaam tapijt voor ondernemers. Vele niet van echt te onderscheiden hout, tegel, marmer en linoleum dessins in PVC vinyl. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en materialen, en leverbaar in talloze kleuren en dessins.

Image slide
Interfloor bij Wentholt Wonen in Zevenaar
Kies voor vinyl van Interfloor bij Wentholt Wonen!
Image slide
Interfloor bij Wentholt Wonen in Zevenaar
Kies voor tapijt van Interfloor bij Wentholt Wonen!

Tapijt van Interfloor

Tapijt van Interfloor is warm, comfortabel en makkelijk in onderhoud! Een sterk product waar onbekommerd op kan worden geleefd, vele jaren lang. Ontdek alle collecties van Interfloor in onze showroom

Vinyl van Interfloor

Met de kleuren en dessins van een vinylvloer kun je alle kanten op. Er is ontzettend veel keuze. Nostalgische tegeltjes, een industriële betonlook of een traditionele visgraat, het is er! Vinyl is onderhoudsvriendelijk en kan gemakkelijk met water worden gereinigd. Dat maakt een vinyl vloer ideaal voor elke kamer!


Nieuwsgierig geworden?

Wentholt Wonen in Zevenaar laat je graag nog veel meer collecties van Interfloor zien. We adviseren je graag!


Maak een afspraak