Kobe

Kobe, gordijnen met een natuurlijke elegantie en comfortabele luxe

Kobe gordijnen kopen in Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

Kobe presenteert bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie een collectie gordijnstoffen. Geen enkele band is sterker dan de verbinding met onze 'roots'. Dit fundament is sterk en toch onbegrensd. Dit zorgt voor een stevige basis van waaruit we groeien en alles verkennen. We vinden onszelf en onze kernwaarden terug in onze 'roots' deze herbevestigen wie we zijn en waar we naartoe willen.

Gordijnen geïnspireerd op de natuur

De collectie ROOTS is gecreëerd vanuit een diepe verbinding met de natuur en KOBE’S ontwerpethos van natuurlijke elegantie en comfortabele luxe. Natuurlijk look & feel en op de natuur geïnspireerde texturen, patronen en kleuren worden vertaald naar onze stoffen. Belangrijke elementen uit de interieur- en modetrends staan centraal voor de stijlvisie van KOBE. Benieuwd welke gordijnen er bij jou interieur passen? Kom langs bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie voor advies!

Rijke stoffen voor het ultieme luxe gevoel

De collectie benadrukt en combineert de mysterieuze complexiteit en de pure, intrinsieke eenvoud van de natuur. Met zijn rijke stoffen verbeeldt ROOTS de ingetogen weelde van de natuur. Chique linnen, rijke satijn en weelderige velours komen samen in een unieke mix. De uitbundige, veelzijdige dessins in spannende kleurcombinaties zijn toepasbaar in een veelzijdig Scala aan interieurstijlen. Kom langs bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar om de collectie te bekijken.

Interieuradvies over Kobe gordijnen in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

De stoffen zijn geweven met natuurlijke garencombinaties en bindingen welke dimensionale diepte en een rijk volume creëren. De levendige uitstraling van de dessins met verfijnde, gedetailleerde weeftechnieken, zorgt voor een veelkleurige gelaagdheid. In ROOTS staan glans en diepte in kleuren centraal. Zachte, ingetogen tinten en aardse, neutrale kleuren worden gecombineerd met glanzende garens om een vleugje luxe toe te voegen. Weelderige accenttonen geven extra diepte aan de texturen in de stoffen. Deze collectie is bedoeld om interieurprofessionals te prikkelen en te verleiden met zijn luxueuze uitstraling.

Interieuradvies

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie, jouw Artelux specialist in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem.

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie is dé Artelux specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Artelux gordijnstoffen, vouwgordijnen en meer! Wij kijken graag samen in onze showroom in Zevenaar naar de mogelijkheden bij jou thuis. Keuze gemaakt? Wij maken de gordijnen perfect op maat!

Van maandag 7 augustus tot en met maandag 14 augustus zijn wij gesloten in verband met vakantie!