Mart Visser

Mart Visser gordijnstoffen

Mart Visser gordijnen kopen in Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

De unieke en veelzijdige collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. De exclusieve interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu.

Prachtige uni’s, rijke jacquards, verfijnde inbetween doeken met grafische vormen en ook verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties. De hoogwaardige kwaliteit kenmerkt ook Wentholt Vloeren & Raamdecoratie. Bezoek ons in Zevenaar.

Mart Visser gordijnstoffen in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

Mart Visser: "De mix & match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Ook zijn er poedertinten in zowel rose als grijs/blauw tonen. Dat de gehele collectie 'groen' geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden, maakt me heel trots." Welke sfeer creëer jij in huis? Ontdek het bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar!

Mart Visser gordijnstoffen bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie

Voor de 'Mart Visser Designs to Decorate' collectie zijn zes verschillende soorten stoffen ontworpen. Speciale nabehandelingen, zoals een mooi plissé-effect, zorgen voor meer volume.

De uni’s zijn divers uitgewerkt; van transparant tot verduisterend, met mooie grove reliëfs of verfijnde changeant effecten. De jacquards zijn voorzien van krachtige, grafische designs in getemperde ton-sur-ton tinten.

Mart Visser bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

Delicate inbetween stoffen zijn digitaal bedrukt, met een subtiel of juist krachtig effect. Transparanten met een schaduw geven meer diepte aan een stof en spelen met licht. Ook in een high metallic look.

De inbetweens en transparanten hebben een grove, stoere of verfijnde textuur om het licht te filteren. Daarnaast is er een stof met twee gezichten; de ene zijde mooi mat in diepe kleuren en de andere zijde in glans. Vraag in onze winkel in Zevenaar naar de mogelijkheden.

Persoonlijk interieuradvies

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie, jouw Mart Visser specialist in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem.

Wentholt Vloeren & Raamdecoratie is dé Mart Visser specialist bij jou in de buurt. Wij hebben een ruim assortiment Mart Visser gordijnstoffen. Wij kijken graag samen in onze showroom in Zevenaar naar de mogelijkheden bij jou thuis. Heb je een keuze gemaakt? Wij confectioneren jouw gordijnen perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook

Van maandag 7 augustus tot en met maandag 14 augustus zijn wij gesloten in verband met vakantie!