Desso

Desso tapijt - Functioneel en duurzaam

Desso tapijt kopen in Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

Heerlijk, dat zachte gevoel van een hoogpolig tapijt aan je voeten. DESSO combineert dit gevoel met het praktische gemak, de creatieve vrijheid én een duurzame aanpak. Maak kennis met de DESSO tapijt collectie bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar.

Desso Patterns & Shades in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem vind je bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie

Wil je een industriële look creëren? Dan is de Patterns & Shades collectie van Desso wat voor jou!  Het Shades dessin heeft de uitstraling van verweerd beton en maakt van jouw vloer een echte eyecatcher. De Shades dessins zijn mooi in combinatie met de Patterns dessins, die met hun vervaagde klassieke patroon jouw interieur een luxe vintage look geven. Voor meer informatie en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar

DESSO ONE Soft Planks - zacht voor je interieur én de natuur

DESSO ONE Soft Planks is een collectie tapijtplanken in natuurlijke, zachte tinten die eenvoudig naadloos te leggen en te vervangen zijn. Zo creëer je zelf een uniek kamerbreed tapijt, precies in de gewenste stijl van jouw slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Heb je een ongelukje? Geen probleem. Haal simpelweg de oude plank eruit en vervang hem door een nieuwe. Je hoeft dus niet meteen je hele vloer te vervangen.

De collectie is 100% recyclebaar. Het is een mono-ingrediënt product; er wordt dus maar één materiaalsoort gebruikt. Door de lijmloze installatie kunnen de tapijtplanken eenvoudig worden ingezameld en hergebruikt. Ook het snij-afval bij de installatie kan direct worden hergebruikt. Sterker nog, je krijgt een terugname-garantie als je de oude Soft Planks na jarenlange trouwe dienst laat vervangen voor en nieuwe vloer.  Via ons ReStart® terugname- en recycling programma wordt jouw oude vloer een kostbare grondstof voor nieuwe vloeren. Zo dragen we samen bij aan een betere toekomst. 

Desso & Ex Nature

Het unieke Desso & Ex Nature textiel vloerenconcept, ontwikkeld in samenwerking met Odette Ex van Ex Interiors, vindt zijn inspiratie in de natuur. De door weersinvloeden doorleefde materialen en structuren, zoals natuursteen, travertin, stucco en linnen vormen de basis van de dessins samen met een gestileerd patroon dat doet denken aan zwerfkeien. Met de dessins uit de natuurlijke kleurgroepen Aarde, Zon, Mos, Heelal, Houtskool en Violet creëer je een persoonlijke woonstijl. Deze collectie is toe te passen als kamerbreed tapijt of als vloerkleed op maat die in kleuren en texturen prachtig met elkaar te combineren zijn.

Desso Tapijt met marmerlook van Desso vind je in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem

De marmerlook is momenteel erg geliefd. De tapijtlijn Sense of Marble van Desso kun je goed toepassen in verschillende interieurs. De marmerlook is onder meer mooi te zien in combinatie met hout voor een botanisch uiterlijk. Ook komt het tot zijn recht in een meer industrieel interieur, bijvoorbeeld gecombineerd met staal.

Je kunt kiezen voor kamerbreed tapijt, maar een rond of vierkant vloerkleed kan een prachtige eye-catcher zijn.

Sense of Marble is in tien kleuren verkrijgbaar. 

persoonlijk interieuradvies

Waarom Desso tapijt bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar

Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Met een focus op gezondheid levert Desso een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie in Zevenaar. Keuze gemaakt? Wij leggen jouw tapijt perfect op maat!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook