Gordijnen bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie

Gordijnen bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie

 

✔ Persoonlijk advies  ✔ Gratis inmeten  ✔ Uitgebreide collectie

Met gordijnen creëer je sfeer in huis. En behalve dat jouw gordijnen een warme uitstraling hebben, zijn ze ook nog eens erg praktisch. Ze zorgen voor privacy en houden het felle zonlicht buiten. Bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie vind je het perfecte gordijn voor in jouw kamer. We hebben een ruime collectie gordijnen. Onze interieurstylisten kennen de laatste trends op het gebied van gordijnen. Of je nu voor verduisterende, lichtdoorlatende of transparante gordijnen gaat, we geven je graag een persoonlijk advies.

Gordijnen op maat

Jouw interieur verdient prachtige gordijnen. Gordijnen die bij je woonstijl passen. Of gordijnen die de blikvanger zijn in je kamer. Wil je transparante gordijnen of juist verduisterende? Wij vertellen je over alle mogelijkheden. De gevarieerde collectie van Wentholt Vloeren & Raamdecoratie bevat gordijnen in verschillende stoffen, kleuren en dessins. Uitgevoerd in enkele plooi, dubbele plooi of waveplooi. En misschien laat je het gordijn liever afwerken met zeilringen. Welk gordijn het beste in jouw interieur past, dat bepaal je natuurlijk zelf. Tel onze ervaring en expertise op bij jouw woonwensen en je bent verzekerd van een goede keuze. Heb je die keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen wij voor de rest. De professionals van Wentholt Vloeren & Raamdecoratie maken jouw gordijn helemaal op maat.

Inbetween gordijnen

Sfeer en licht gaan goed samen. Dat merk je snel genoeg als je inbetween gordijnen ophangt. Inbetweens zijn lichtdoorlatende gordijnen die het natuurlijke licht filteren. Net genoeg privacy, terwijl je toch naar buiten kijkt. Je kunt inbetween gordijnen ook prima combineren met overgordijnen.

✔ Lichtdoorlatend  ✔ Luxe uitstraling  ✔ Privacy

Overgordijnen

Een gordijn in je woonkamer, slaapkamer of kinderkamer? Overgordijnen kunnen in elke kamer. Wil je de ruimte volledig donker maken, dan zijn onze black out gordijnen met een volledig verduisterende voering ideaal. Maar ook dim out gordijnen behoren tot de mogelijkheden, zodat je én privacy hebt én van het daglicht in huis geniet.

✔ Verduisterend  ✔ Sfeervol  ✔ Isolerend

Vitrage gordijnen

Vitrage gordijnen zijn dunne, transparante gordijnen. Met deze gordijnen creëer je een zee aan licht in de woonkamer, terwijl je geen last hebt van de felle zonnestralen. Bovendien zorgen de vitrage gordijnen voor de nodige privacy, omdat je niet zo makkelijk van buiten naar binnen kijkt. 

✔ Transparant  ✔ Geen inkijk  ✔ Decoratief

Gordijnen ophangen

Welke gordijnen je ook koopt, ze komen pas echt goed tot hun recht als je ze ook goed ophangt. We hebben meerdere ophangsystemen voor jouw gordijnen. Wil je de gordijnen aan een gordijnrail bevestigen of aan een roede? Of misschien past een railroede wel beter bij jou. Het inmeten doen wij in ieder geval voor je. En zodra de gordijnen klaar zijn, hangen we ze ook vakkundig voor je op.

Gordijnen kopen in de regio Zevenaar, Duiven, Didam en Arnhem?

De grote merken van Wentholt Vloeren & Raamdecoratie

Bij Wentholt Vloeren & Raamdecoratie verkopen we onder meer de volgende merken:

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook